duminică, 30 septembrie 2012

TRĂIEŞTE...DOAR ATÂT !!!


Binecuvântat să fie Dumnezeu pentru toate darurile sale, în veci, Amin !
Fraţii mei, dacă aţi şti ce faceţi mîine, în fiecare ora, în fiecare secundă, cu ce plăcere şi trăire interioară intensă o să mai aşteptaţi să răsară soarele?
Dacă ştiţi că peste un ceas vă întâlniţi cu sora , cu fratele, cu colegul de serviciu, cu ce plăcere şi trăire interioară mai aşteptaţi clipa ce va să vină?
Trăim clipe frumoase de profunde transformări, toate obiceiurile noastre se dau peste cap, se schimbă, Pământul se schimbă! Dacă le-am şti pe toate din timp, cum vom mai trăi fiecare transformare?
Adevăr vă spun eu vouă, minunat este harul Domnului când se revarsă peste o inimă primitoare!
Trăim în nu ştiu ce dimensiune, 3D, etc., o părere unanimă şi experimentată, pentru care au fost scrise multe trăiri şi cărţi cu axiome.
Vom merge în 4D sau în 5D, aşa cum prevăd înţelepţii noştri evoluţia noastră. Ne vom transforma în Lumină! Ni se explică, tot de către înţelepţi, cum este în 4D şi 5D, să ne pregătim, să ştim ce va să vină.
Dar...uităm să trăim aici şi acum!!!
De ce nu vă întrebaţi, ca la începutul vorbelor mele, dacă ştim ce este în 4D sau 5D, cum suntem avertizaţi de înţelepţii şi profeţii actuali, cu ce intensitate interioară mai trăim clipa...când vom ajunge în dimensiunile previzionate ???
Lămpaşele trebuie să fie veşnic aprinse căci nu ştim când vine mirele! Mirele vine aici şi acum, nu în 4D sau 5D, dimenisuni vestite de către maeştrii noştri actuali !
Dar, dacă trecem toate testele de Iubire, acum, de ce nu ne-ar binecuvânta Dumnezeu şi nu ne-ar face o surpriză...să ne ducă în dimensiunea 7D???
Ar da peste cap toate previziunile actuale !
Trăiţi clipa de acum şi împărţiţi Iubire tuturor pentru că noi trăim aici, Dumnezeu are nevoie de noi aici!!!
Şi noi de El, binecuvântat să fie în veci pentru toate darurile sale !
Staţi liniştiţi, nu sunt vorbele mele, sunt ale Lui !
Vlăduţ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu