joi, 19 aprilie 2012

CREATORUL REPREZINTA TOTUL


Ce senzatie, ce Pace nedefinita, o Pace care doar exista, o Pace din care rasare Totul si in care se intoarce Totul. Urci permanent si nu stii unde ajungi, doar urci. Pe masura ce urci, Pacea te invadeaza, te uiti in jur si toate ale Gandirii tale au disparut.
            Te intrebi, unde sunt obiceiurile mele, unde sunt initierile mele, unde sunt Scarile cu care am urcat, unde a disparut Scara pe care urc iar ACASA, cand te apropii...dispar si Intrebarile, nu mai ai nimic.
            Esti o molecula a Creatorului care intregeste Creatorul, care-l diversifica, care-l compune, care-l dezvolta.
            Ai lasat bagajele la intrare si ai facut primul pas in Noua Energie...care este atat de veche...nedefinita, in cele din urma.
            Pestii se misca in apa, acolo este mediul lor, dar nici nu-si dau seama de lucrul acesta, este ceva obisnuit, se zbat doar dacă-i scoti din mediul lor, din Viata lor.
            Noi, voi, ei, ele...UNUL de fapt, ne-am miscat, de cand am aparut ca energie, in Tatal si nici nu ne-am dat seama de asta, am considerat ceva obisnuit, am luat ca atare toate Darurile Divine, le-am considerat obisnuite, normale.
            Cand am fost aruncati in Inalturi si am primit alte daruri, am considerat...ca este tot normal, asa trebuia sa fie.
            Pe masura ce am urcat la Tatal, purul si Inefabilul, am tot adunat in valiza de calatorie tot felul de nimicuri...era Normalul nostru.
            Am adunat Grupuri de Energie cu care rezonam, ziceam noi, am adunat biblioteci de carti, unele folositoare altele...pentru orgoliul nostru, am adunat Initieri....puneam palmele si ne rugam pina se intimpla ceva...care pina la urma tot se intimpla, am adunat Vesminte de tot felul...de cersetor, de bogat, de initiat, de credincios, de mergator la biserici si catedrale, de familist, etc., am adunat....ce mai stiti voi, noi, ei, ele...UNUL.
            SUS, la Tatal, am fost intimpinati...chiar de el...Omniprezentul si Omniscientul, care ne-a spus cu lacrimi in ochi...Ïn sfirsit...ai ajuns! "
            "Dar de ce ai ajuns asa de greu...Minune din Minunea Mea?
            "Tata, am avut mult bagaj, la fiecare etaj, dimensiune, la care urcam, mai adunam ceva, ceea ce credeam ca este necesar, pentru mine, pentru Sufletul meu, ceva care sa ma ajute sa ajung la Tine! Dar, observ ca mai mult mi-a ingreunat drumul!
            "Adevar, adevarat iti spun eu tie, adevarat va spun eu voua, EU SUNT acelasi in fiecare loc in care tu considerai ca este o dimensiune, o treapta spirituala, dar nu ma simteai din cauza grijilor de a cara bagajele cu lucruri...pe care tu le considerai folositoare.
            "Ce fac cu toate astea Doamne, asta este Viata mea, este tot ce ma defineste, este pozitia mea in Societate, sunt Titlurile mele, sunt Diplomele mele de Mare Maestru? "
            "Trimite-le inapoi la cei care vor avea nevoie de ele sau cel putin asa vor crede in acel moment, AICI si ACUM nu ai nevoie de nimic decat de Vesmintul Tau de Lumina, pe care l-ai purtat tot timpul dar nu ti-ai dat seama de el. Vesmintul de Lumina te-a facut sa te simti in Tatal, nu bagajul pe care l-ai adunat.
            AICI, ACASA, nu-i nevoie de initieri, nu-i nevoie de carti, nu-i nevoie de maestri. ACASA ai TOTUL, aveai si inainte dar credeai ca acolo de unde vii...nu este TOT ACASA, ai separat Lumile, aia este a Ta iar asta este a Mea. Ti-ai dat seama tirziu dar totusi suficient de devreme sa te bucuri, cu toata fiinta ta de lumina. Lasa Vesmintul de Lumina liber, nu-l acoperi cu hainele Materiei, acelea nu-ti aduc sclipirile divine, acelea nu fac decat sa iti acopere adevarat fiinta a ta, fiinta din fiinta Tatalui.
            La Inceput ati avut TOTUL, si ACUM aveti TOTUL, nu ati constientizat acest fapt si ati acoperit TOTUL cu ambalaje sclipitoare dar...ale Lumii Materiale.
            Ati vrut sa savurati Esenta Divina in ambalaj sclipitor al Lumii Materiale.
            Esenta Divina sclipeste de-ti ia ochii fara ambalaje.
            Dezveleste-ti Vesmintul de Lumina, da-ti hainele Lumii Materiale jos si straluceste asa cum esti de fapt.
            Arunca bagajele care te ingreuneaza in drumul spre Lumina!
            Vino in bratele mele, Fiu al meu, binecuvintat sa fii TU si numele tau in Cer si pe Pamint!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu