miercuri, 1 februarie 2012

ANUL 2012 - CLASA DIVINA 2012 !!!


MULŢUMIM LUI DUMNEZEU, PRIETENI DRAGI AI INIMII MELE, PENTRU CĂ NE AUZIM DIN NOU, NE SIMŢIM DIN NOU, RESPIRĂM ŞI SUNTEM ÎNCONJURAŢI DE TOATĂ IUBIREA PE CARE O PUTEM AVEA !!!

BINECUVÎNTAT SĂ FIE TATĂL PENTRU TOATE DARURILE SALE IAR VOI SUNTEŢI DARURILE LUI ÎN TOATĂ SPLENDOAREA IUBIRII !

Dacă deschidem o carte de matematică, de clasa a XII a si observăm o ecuaţie, putem să o înţelegem, să distingem modul de rezolvare, numai dacă am parcurs toate clasele până la etapa şi complexitatea acelei ecuaţii. Un elev de clasa I sau de clasa a IV a poate privi ecuaţia, ştie că este o ecuaţie, ceva de matematică, dar nu o poate rezolva sau să-şi dea seama de modul în care s-ar putea rezolva. Simte că ar putea să o rezolve doar dacă va parcurge etapele necesare pentru ca acea ecuaţie să se deschidă în faţa celui care vrea să o rezolve. Ar mai fi o cale, să studiezi exact etapele necesare, punctual, şi să încerci o rezolvare. Va fi o rezolvare dar numai într-o singură direcţie şi fără să integrăm rezolvarea în complexitatea energiilor clasei a XII a de care vorbim.

Nu facem matematică aici, a fost un preambul la ce urmează. Totul se bazează pe înţelepciunea de a înţelege ceea ce ni se oferă spre rezolvare, în energiile în care ne aflăm.
Suntem în anul 2012, s-au încercat tot felul de variante de viitor, de preziceri. Tot ce vine de la Tatăl este divin şi nu are nevoie de preziceri. Dacă ne aflăm în faţa ecuaţiei de an 2012 suntem siguri sau ar trebui să fim pentru că Dumnezeu ne-a oferit posibilitatea să parcurgem şi ecuaţiile anilor 2011, 2010, etc. Ne-a oferit posibilitatea să ştim rezolvarea, fiecare dintre noi am parcurs rezolvările anilor anteriori. Nu vi se pare ? Aţi uitat un an din cei peste care aţi trecut ? Nu cred !
Sunt sigur că toţi am venit aici, în ecuaţia anului 2012, cu lecţiile învăţate, pentru că cei care au plecat au înţeles că nu pot rezolva calculul 2012. Unii vor mai pleca, pe măsură ce metoda lor nu va coincide cu cea care să ducă la…ecuaţia anului 2013. Şi, uite aşa, din etapă în etapă, Dumnezeu, binecuvântat să fie în veci, ne dă posibilitatea ca fiecare să rezolve ecuaţia 2012 în felul său particular, după cum a rezolvat, tot particular, şi ecuaţiile anilor precedenţi. Nu contează metoda de rezolvare ci rezultatul final ! Dacă rezultatul se pliază pe iubire, respect, înlăturarea competiţiilor, pe compasiune, ecuaţia anului 2012 a fost rezolvată cu succes, dacă nu, apelăm la soluţiile divine care sunt lângă noi. Trebuie să învăţăm mai mult dar vom trece, vom trece clasa 2012 !

Privim o floare, ştim că este o floare, dar ca să o înţelegem trebuie să pătrundem fiecare etapă din evoluţia florii, inclusiv iubirea cu care a fost înconjurată fiecare etapă de dezvoltare.
Privim copilul nostru, ştim că este un copil, dar ca să îl înţelegem trebuie să ne amintim fiecare etapă din evoluţia lui, inclusiv iubirea pe care aţi adus-o ca aport în creşterea şi educaţia sa.
Privim situaţia noastră de viaţă, ştim că este o situaţie pe care trebuie să o rezolvăm, dar ca să o înţelegem, trebuie să adăugăm iubire fiecărei etape din care a fost creată.
Ne privim pe noi, în oglindă, ştim că suntem acolo, ne pipăim fiecare parte vizibilă a corpului, dar ca să ne simţim trebuie să înţelegem şi să pătrundem fiecare celulă în lumina iubirii divine. Tot corpul nostru este sfânt, nu există nici o celulă inutilă, pe care am vrea să o extirpăm, să o eliminăm, în faţa Înţelepciunii noastre.
În marele corp al Creaţiei nu există OM – Celulă, inutilă în faţa Înţelepciunii Divine şi de care Tatăl nostru să vrea să se dispenseze. Toţi suntem iubiţi la fel !
Vreţi să vindecaţi răni, fizice sau sufleteşti ? Trebuie doar să înţelegeţi etapa la care se află rana pe care vreţi să o vindecaţi şi din ce a fost alcătuită. Ecuaţia o rezolvaţi dacă aţi absolvit toate celelalte clase sau dacă vi se dezvoltă o cale de acces. Dacă nu, înseamnă că rana este de nivelul celui care o are şi numai el poate să o vindece, ca un „test de absolvire” al clasei în care se află.

Ne aflăm în anul 2012, în clasa 2012 ! Priveşte înapoi prieten drag al inimii mele şi adu în amintire celelalte clase pe care le-ai absolvit: 2011, 2010, 2019, etc. 
Priveşte filmul vieţii tale, al cursurilor pe care le-ai făcut aici, pe Pământ, alături de colegi, de soţie, de soţ, de copil, de bunică, de … Dumnezeu ! Nu-i aşa că este minunat prin ce ai trecut, chiar dacă au fost momente, unele reprobabile, care au fost necesare ca să completeze studiul tău !
Au fost ani când te-au dărâmat lipsurile financiare, când bolile au pus stăpânire pe corpul tău fizic sau al membrilor familiei, când plângeai fără să te vadă nimeni spunând că nimeni nu te înţelege, au fost ani când te gândeai că nu arăţi bine şi toţi te privesc cu subînţeles, când nu aveai un umăr pe care să te sprijini, au fost ani când te gândeai că este mai bine să…
Gata, au fost…totul a trecut, eşti aici, în anul 2012 ! Ai absolvit, Dumnezeu te-a binecuvântat pentru că te iubeşte şi a fost nevoie de toate acestea pentru ca tu să înţelegi… Acum priveşti ecuaţia ca absolvent, o înţelegi şi ştii şi cum se rezolvă !
Închide ochii…lumea pe care tu o ştii dispare într-o clipă, unde este totul, unde sunt visele tale, unde sunt…???
Cu ochii închişi şi în tăcerea gândurilor eşti doar TU cu EL, cu Tatăl, Preasfânt şi Preaplin de Iubire ! Te bucuri ? Ce ai să-i reproşezi ?
Eu aş spune: Doamne, Tată, tare mult m-ai iubit, tare mult ai luptat cu mine, tare mult ai permis să se întâmple celorlalţi din cauza mea, ca să ajung aici. Tare mult te iubesc şi îţi ofer în dar sufletul, facă-se voia ta sfântă, nu a mea, acum, la început de clasă 2012, clasă pe care aş vrea să o absolv cu…coroniţă, cu lauri !
Eu ştiu, Doamne Dumnezeule, Tată Preabun, Preasfânt şi Preaplin de iubire în inima mea şi în fiecare celulă a corpului meu că dacă eşti cu mine, nimic nu mi se poate întâmpla şi nimic nu mă poate atinge, în veacul vecilor, amin !
Mă bucur că sunt în clasă cu voi, în clasa 2012, prieteni dragi ai inimii mele !
Binecuvântaţi să fiţi în veci, amin !
Vlăduţ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu