miercuri, 9 noiembrie 2011

11.11.2011 – DEOSEBIRILE FAŢĂ DE ALTE ZILE !


Din ce în ce mai mult, în ultimele zile, asistăm la o avalanşă de îndemnuri de meditaţie, de asociere, de ridicare a vibraţiilor colective, de trimitere de energie diferitelor zone geografice, comunităţilor şi alte cele, în strînsă legătură cu data de 11.11.2011 şi, dacă contează, ora 11.11. Şefii de grupuri au ocazia să fie adevăraţi conducători în meditaţii, aşa zişii „ştie tot” au ocazia să facă previziuni şi, dacă ne mai gîndim un pic, suntem deja în Dimensiunea X. Fiecare are adevărul său binecuvîntat pe care îl respectăm.
Tată Preabun, Preasfînt şi Preaplin de Iubire, Doamne Dumnezeule, binecuvîntat să fii în veci pentru toate darurile şi harul Tău, înţelepciunea şi viaţa pe care ni le dai, amin !
Este simplu să spunem că în data de 11.11.2011, la ora 11.11, medităm şi transmitem tot ce vrem noi bun către semenii noştri. Este SUPER, aşa şi trebuie, dar nu numai pe data de 11.11.2011 ci tot timpul, în fiecare secundă.
Dumnezeu, Tatăl, ne face daruri în fiecare secundă, cu fiecare suflare, nu numai între anumite ore ale zilei noastre pământene, sau într-o anumită zi în care se repetă cifre.
Aceasta este adevărata iubire, să fim iubire în fiecare secundă, nu numai pe data de 11.11.2011 !
Nu este suficient să duşmănim, să fim egoişti, să fim plini de invidie, să urîm, să bîrfim, în celelalte zile iar pe data de 11.11.2011, la ora 11.11, toate acestea să se stingă, pentru cîteva minute, transmitem ce trebuie, cui trebuie, facem încantaţii şi gata, ne reluăm viaţa noastră obişnuită, plină de „calităţile” enumerate mai sus.
Isus, binecuvîntat să fie în veci, spunea că mirele, cînd va veni, nimeni nu va şti, de aceea trebuie să avem ulei, în candelele sufletelor noastre, permanent şi să ne îngrijim de aceasta. Noi vrem să punem ulei numai în zile fixe, numai în data de 11.11.2011, la ora 11.11, iar în rest, să suflăm în candele, le stingem, pînă la următoarea dată, fixată de conştiinţele noastre cu o anume semnificaţie.
Adevăr vă spun, daţi semnificaţie fiecărei clipe pe care o trăiţi, trăiţi în pace şi armonie cu toţi, şi fiecare secundă va fi 11.11.2011 sau 12.12.2012 sau ce vreţi voi.
Închipuiţi-vă un cioban care stă cu oiţele lui la stînă sus pe munte, rupt de timp şi de realitatea noastră, cea căreia noi îi acordăm semnificaţii. El binecuvîntează în fiecare zi Soarele care luminează, Natura care-i dă energie, TOT ce îl înconjoară pentru că ştie că astfel...trăieşte, este plin de viaţă. Pentru el nu contează 11.11 nici 12.12, nici nu ştie ce sunt acestea. Semnificaţia pe care ciobanul nostru o dă zilei pe care o trăieşte este că Tatăl îl iubeşte mult şi i-a permis să-i simtă iubirea încă o zi. Şi pentru asta binecuvîntează, binecuvîntează TOTUL. Îşi iubeşte oiţele la fel în fiecare zi, îşi iubeşte meleagurile cu iarbă grasă în fiecare zi, iubeşte soarele, vîntul, păsările, TOTUL. Şi TOTUL îl iubeşte pe el.
Adevăr vă spun, prieteni dragi ai inimii mele, binecuvîntaţi să fiţi în veci, fiţi ca ciobănelul nostru, iubiţi mult în fiecare secundă, în fiecare minut, în fiecare oră, în fiecare zi, iubiţi tot ce vă înconjoară şi transmiteţi gîndurile voastre frumoase ! Aşa se va împlini ceea ce trebuie, în sfîrşit ! Fiţi cu candelele pregătite permanent căci nu ştiţi cînd vine Mirele. Binecuvîntaţi mult, chiar şi pe Dumnezeu !
Dragii mei, nu este nevoie să spuneţi nimic, nici o încantaţie ! Voi credeţi că Dumnezeu, Tatăl, care a creat TOTUL, nu ştie în fiecare secundă ce gîndiţi în inimă şi în Minte ? Credeţi că este nevoie de vorbe ? Faceţi din fiecare suflare a vieţii 11.11. sau 12.12 şi toate darurile divine vor fi ale voastre, pentru că sunt, toate binecuvîntările vor fi pentru voi, pentru că sunt, toate portalurile se vor deschide pentru voi, pentru că s-au deschis deja. Dacă uşa este deschisă, de ce nu intraţi ? Tatăl vă aşteaptă ! Vreţi o zi sau o oră fixă sa vă întîlniţi cu EL ?
Să mulţumim lui Dumnezeu pentru toate binecuvîntările sale !
Binecuvîntat să fie Dumnezeu în veci pentru tot ce ne dă, pentru slava lui, pentru iubirea lui !
Vlăduţ

Un comentariu: